Pääsiäinen sähkösuunnitelman parissa

Viikko sitten sanottiin heipat vanhalle asunnolle ja olihan se muuttaminen taas aivan kamalaa. Onneksi se seuraava muutto onkin vähän mieluisampi! Vuokra-asunto on vielä melkoisessa kaaoksessa ja niinpä lähdettiin laatikoita karkuun ja pääsiäisen viettoon Itä-Suomeen vanhempieni luokse. Eilen illalla kotiuduttiin, jotta jäi yksi tehokas vapaapäivä aikaa purkaa tavaroita ja saada uutta kotia asuttavaksi. Lapset ovat sopeutuneet hyvin ja pihalta löytyi heti leikkiseuraa. Itsekin olen tyytyväinen tähän väliaikaiseen kotiin, vaikka tilaa onkin vähemmän kuin vanhassa asunnossa.

Rakennuslupa saatiin maaliskuun lopussa ja sähkösuunnitelmat juuri sopivasti ennen pääsiäistä. Niitä onkin käyty läpi yhdessä miehen, isän ja lankomiehenkin kanssa. Muutamat kysymysmerkit koskevat lähinnä eteisen/käytävän valaistusta sekä ulkovaloja. Kivasti ne eurot kilahtelee taas kun laskettiin illalla miehen kanssa muutoksien kustannuksia viinilasin ääressä...

Kaiken suunnittelun ja laskemisen jälkeen tositoimet ovat vihdoin alkamassa, perjantaina tontilla on pohjakatselmus ja maanrakennustyötkin alkamassa ihan pian!

Kommentit

  1. Mä en ollut yhtään varautunut siihen miten paljon kaikkea pitää ottaa huomioon sähkösuunnitelmaa tehdessä. Ajattelin sit et parempi jos on rasioita liikaa kuin liian vähän joten aikamoinen lasku tulossa tännekin. :D Kiva löytää blogi jossa mennään niin samalla aikataululla, meillä näillä näkymin alkaa maanrakennushommat tän kuun lopulla. :)

    Elina / Kulti ylitin budjetin

    VastaaPoista
  2. Samanlainen ajatus, mieluummiin liikaa kuin liian vähän. Valaistuksen kanssa meinaa mennä vähän sormi suuhun, kun en juuri ymmärrä noista tehoista yms. No on tässä vielä viikko aikaa pähkiä ennen kuin pitäisi ilmoittaa sähkösuunnitelman muutokset! Kiva seurata teidänkin projektia! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti