Papereiden pyörittelyä ja siivousta

Viime viikot (tai oikeastaan kuukausi) on mennyt itsellä lähes kaikki energia siihen, että yrittää pitää nykyistä asuntoa esittelykunnossa. Nyt voi vihdoin huokaista siltä osalta, sillä hyväksyimme ostotarjouksen tänä viikonloppuna. Toki se tarkoittaa myös sitä, että kohta alkaa pakkaaminen, vuokra-asunnon etsiminen ja täytyyhän sitä siivotakin kunnolla vielä lopuksi. Rakentamisen kannalta tämä oli kuitenkin se tärkeä etappi, sillä nyt projekti pääsee kunnolla käyntiin! :)

Mies on hoitanut meillä paperisotaa ja kiitos siitä, itsellä ei olisi iltaisin enää ollut kiinnostusta lukea ja selvittää asioita. Toki olen joutunut/päässyt ottamaan kantaa tarkastuskuviin, mutta suurimman työn olen onnistunut välttämään. Ilmeisesti tässä päästäänkin siis kohta jo rakennuslupaa hakemaan! Naisena tietysti odotan eniten sitä, että pääsee suunnittelemaan ja valitsemaan materiaaleja ja värejä. Tosin niistäkin ollaan tässä matkan varrella jo aika paljon puhuttu ja onneksi lähes samaa mieltä useimmista asioista :)

Ihana aurinkoinen viikonloppu siis takana!

ps. Ensimmäinen hankinta taloon saapui jo viime viikolla, kun tilasin muutamistakin eri blogeista pongaamani ihanan sanapilvitarran kylpyhuoneen oveen :)

Kommentit