Esittelyssä: olohuone viittä vaille valmiinaOlohuone alkaa lopultakin näyttää siltä, että sitä voi esitellä. Juuri ennen joulua saimme uuden sohvan vanhan tilalle ja viime viikonloppuna Turun matkalta Vallilan Lumi aqua verhot, jotka tuntuivat olevan loppu joka paikasta. Matto olikin ostettu jo aiemmin Ikeasta ja siirtyi nyt työ/vierashuoneesta olohuoneeseen, kun sen väritys sopii verhoihin. Sohva sai samaan sävyyn myös pari tyynyä ja näin ollen tämän hetkinen väriteema on harmaa, valkoinen ja vaalea turkoosi. Ja sopivasti anoppikin toi jouluna meille lahjaksi pari turkoosia Kastehelmen kynttilälyhtyä. Sohvapöytä on jo vuosia sitten Ikeasta ostettu ja aiemmin lastenhuoneessa käytössä ollut. Nyt kun vaihdoin jo nuoremman pojan huoneessa järjestystä, se jäi ylimääräiseksi ja huvikseni kokeilin kuinka toimisi täällä olohuoneessa. Ja siihen se sai jäädä ainakin hetkeksi :)

Muutoksia olohuoneeseen on tulossa (miehen puheista päätellen pian) sen suhteen, että telkkari lähtee pois ja tilalle tulee videotykki. Esitellään sitä sitten erikseen ihan omanaan :)

Pakkanen paukkuu täälläkin ja takka antaa kivasti lämpöä sohvalle tällaiselle vilukissalle!


Kommentit

 1. En kestä kuinka upea! Iso peukku tolle vaalealle turkoosille, antaa raikkautta skandinaaviseen olohuoneeseen. Odottelinkin tätä päivitystä ja se kyllä palkitsi odotuksen.

  VastaaPoista
 2. En kestä kuinka upea! Iso peukku tolle vaalealle turkoosille, antaa raikkautta skandinaaviseen olohuoneeseen. Odottelinkin tätä päivitystä ja se kyllä palkitsi odotuksen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Vähän kesti ennen kuin sain sen kuvauskuntoon.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköistä, rauhallinen tunnelma. Täällä kans takkaa lämmitetty ahkerasti, miten sitä pärjäskään ilman. 😅

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle haaste, käy kurkkaamassa. :)

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Olemme miettimässä laminaattia. Onko teillä siis lattiassa kuultolakattu tammi upofloorilta? Näyttääkö lattia luonnonvalossa enemmä valkoiselta vai beigeen taittavalta? Oletteko olleet lattiaan tyytyväisiä? Anteeksi kysymystulva. :)

  VastaaPoista
 7. Hei, mielellään vastailen kysymyksiin :) Meillä on juurikin tuo upofloorin 619 valkolakattu tammi. Ja mielestäni taittaa enemmän valkoiseen, ainakin minun makuuni tarpeeksi vaalea. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä, edelleen valitsisin saman jos pitäisi valita laminaattia!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti