Terassin suunnittelua

Blogihiljaisuus saa nyt väistyä kun aurinko paistaa ja pihan ja etenkin terassin suunnittelu käy kuumana meidän perheessä :) Muutamien kompromissien jälkeen terassi onkin alkanut hahmottua viimein. Useita neuvoja ollaan saatu, ettei kannata tehdä liian pientä ja ollaan kyllä omasta mielestämme päästy sopivaan kokoon. 

Omissa haaveissa oli pergola ja sellainen olisi tulossa terassin toiseen päätyyn ja sinne istuskelu/grillausalue. Näen jo mielessäni sellaisen tunnelmallisen nurkkauksen, jossa voi istuskella ystävien kanssa kesäpäivänä mansikkakakun äärellä tai syksyn tullessa kynttilöiden valossa viilentymässä saunan jälkeen. Toiseen päähän taas tulee avointa tilaa auringonotolle ja lasten leikeille.

Pihan laitto on edessä toukokuun lopussa ja sitä ennen olisi tarkoitus saada terassi tehtyä. Alla muutamia fiilistelykuvia pinterestistä, oikeita sitten kun on konkreettista näytettävää! :)

Tällaiset aurinkotuolit voisi olla hankinnassa. (kuva Ikea)

Tähän tyyliin pergola meillekin tulee, irti seinästä talon päätyyn, mutta todennäköisesti rimaa kahdelle seinälle näkösuojaksi.


Kommentit

  1. Ihana tuo pergola, kiva et on talon yhteydessä eikä toisella puolen pihaa kuten monesti näkee. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti