Pihalla

Kesä vierähti ohitse nopeammin kuin koskaan tai siltä ainakin tuntui. Ehkä se johtui myös siitä, että kolmen viikon loma oli pitkälti täynnä ohjelmaa ja muu kesä taas piti sisällään erinäisiä projekteja pihamaalla. Lyhyestä virsi kaunis, meillä on nyt terassi, pihavalot, nurmikko (tai ainakin sen alku) sekä asfaltti etupihalla. Kuvat kertokoot enemmän. Isoin kiitos tästä vaiheesta kuuluu appiukolle, joka oli meillä ahertamassa terassin kimpussa välillä jopa yöhön saakka. Apupoikana ja yhtä ahkerana ahertajana toimi myös mieheni, minulle jäi lähinnä terassin sohvan paikan päättäminen. Pergolan halusin ja pergolan sain :) Nähtäväksi jää vielä muuttaako se väriään joskus ;)

Asfaltoinnin meille toteutti Asfaltointi Siven, jonka tarjous vakuutti meidät ja hintakin oli varsin kilpailukykyinen. Kotimainen yritys on ollut mukana asfaltointiprojekteissa jo 1960-luvulta lähtien ja toteuttaa projektinsa kustannustehokkaasti, nopeasti ja laadukkaasti.

 
Pohjatyöt tehty ennen asfaltointia.

Itse olin tietenkin juuri tällöin töissä, enkä nähnyt kuin lopputuloksen. Onneksi mies oli nappaamassa kuvat.
Nurmikko kylvettiin heinäkuussa, kasvaa mutta ei kovin tasaisesti. Vaatii varmaan paikkailua ensi keväänä. Pensasaidan istutus jää myös ensi kevääseen.Terassin koko on n. 40 neliötä, aurinkotuolien paikalla pidettiin tänä kesänä vielä riippumattoa.


Toiseen päähän terassia tuli pergola, jossa oleskelunurkkaus ja vieressä grilli. 
Sohva pergolaan hankittiin Maskusta.


Terassin valaistusta.Kommentit

  1. Tosi kivan näköistä! Paljon oli asvaltin neliöhinta jos sopii udella?

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti asfaltointi oli nopeasti toteutettu teillä? Menikö päivä vai useampi työssä? Hienolta kuvan perusteella näytti lopputulos. Olemme itse miettineet Helsingissä, että asfaltoisimme piha-alueen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti