Blogin nimipäivä ja seinät levytetty


Tänään kun blogi viettää "nimipäivää" on aika kertoa kuinka blogi sai nimensä. Kun viime syksynä saimme tontin ja selvisi tuleva osoitteemme, mietin hetken mistä tien nimi oli tutun kuuloinen. Sehän oli lähes sama kuin missä edesmennyt mummoni asui. Ja kun tuo rakkaan mummon nimi sointui vielä villan kanssa hienosti yhteen, tuli blogista VillaVieno! Terkkuja vaan ja hyvää nimipäivää mummolle pilven päälle, ehkä seuraat meidän raksaprojektia sieltä.

Sitten hieman raksan etenemistä :) Mökissä on jo lämmöt päällä ja sen kyllä huomasi kun lauantaina sisälle astuin. Viikonloppuna ja tänään oli ahkeroitu sisäseinien levytyksen parissa ja hei, sehän alkaa näyttää jo talolta! 

Kodinhoitohuone

Olohuone


Meidän mies aloitti perjantaina maalaukset ulkona nyt kun vielä voi hyödyntää Design-talon telineitä. Hyvältä näyttää tehosteväriksi valittu tummanharmaa. Eiköhän sitä itsekin pääse jossain vaiheessa tarttumaan pensseliin :)Hankinnoista vuorossa oli ilmalämpöpumppu ja sen putket kävi jo asentamassa appiukko (kiitos avusta jo tässä vaiheessa). Kätevää kun löytyy osaamista lähipiiristä! Ilpiksi meille valikoitui Samsung smart exclusive 9. Ulkonäkökin jo melkein tyylikäs :)


Kuva lainattu netistä.


Käytävä, ilp tulee katon korotuksen loppumiskohtaan seinään.

Ilpin paikka ja putket.

Kommentit