Takan esittely

Hieman kesti, mutta saanko esitellä, takkamme on nyt viimein valmis! Ja hyvältä näyttää, ainakin meidän mielestä. Se kai lienee tärkeintä :) Takka olisi toki valmistunut jo aiemmin, mutta etuosan laatat oli ensin laitettu "väärin" eli yläreunaan oli jätetty tyhjää vaikka toivoimme, että laatta alkaa heti yläreunasta. Mies sanoikin tästä heti takan tekijälle, joka vastasi mukisematta, että tilaa uudet laatat ja tekee uudestaan. Pointsit tästä Uunisepille, hyvää palvelua!


Sähköjohdot on myös vedetty ja joka puolella meneekin pitkin ja poikin johtoa. Pilp on päässyt paikalleen tekniseen tilaan, mutta lämmitys ei ole vielä päällä. Ilmeisesti tämäkin tapahtuu lähiaikoina.Kattopaneelit tulivat viime perjantaina tunnin varoitusajalla, juuri kun mies oli työreissussa ja minä kotona vesirokkoisen kanssa. Onnea on raksaaja-naapuri-kaveri, joka ystävällisesti kantoi kaikki paketit sisälle! Toivottavasti päästään pian vuorostaan auttamaan naapuria.

Pääsin muuten siivoamaan ekan kerran viikonloppuna raksalla, joten nyt kai voi sanoa, että minäkin olen jotain tehnyt! :)

Kommentit

  1. Hieno takka! Mistä otitte ja rohkeneeko kysyä hintaa? 😊

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Takka on Uunisepiltä, myymälä Nekalassa Tampereella. Suoraa hintaa en osaa sanoa, sillä meidän talopakettiin kuului perustakka ja vaihdettiin se tähän malliin, jolloin muutoshinta taisi olla 1200,- paikkeilla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti