Kiintokalusteet check, lvi check!

Maanantaina piti extranetin mukaan olla kiintokalustus valmiina. Ihmeteltiin vähän kun miehiä (tai naisia) ei ollut aamuun mennessä vielä näkynyt. No saapuivat kuitenkin puoli kahden aikaan iltapäivällä pihaan ja sanoivat, että illalla on valmista. Ja sitä vauhtia syntyi valmista, että pakkohan se oli uskoa! 

Samaan aikaan lvi-hommat tehtiin myös valmiiksi. Ja äkkiä talo alkoikin näyttää jo siltä, että tekisi mieli jäädä asumaan :)

Lauantaina jatkui laminaattien asennus raksa-ukin toimesta. Tehtiin myös Ikean reissu ja lapset saivat vaatekaapit, jotka mies ahkerana heti viikonloppuna kasasi. Itse toimin lähinnä assistenttina ja ihailin välillä keittiötä, välillä wc:tä ja kodinhoitohuonetta. Piti käydä myös miettimässä niinkin tärkeää asiaa, kuin että mille hyllylle laittaisin makuuhuoneen kaapissa mitkäkin vaatteet =D En voi kehua olleeni tehokas, mutta olipa ihana viettää talolla rauhassa aikaa kun lapset nauttivat anopin ja hänen miehensä seurasta!

Vielä en pääse laittamaan kuvia valmiista keittiöstä jne, koska tavaraa on sen verran hujan hajan eikä kodinkoneet ole paikoillaan. Mutta tässä pari otosta:

Olohuoneen lattia syntyy.

Hieman pimeä kuva kodinhoitohuoneen kaapeista.

Fiilistelyä :) Takkapuille ostin L kokoisen Mixrack telineen, jonka bongasin Starkin verkkokaupassa alessa. Tyyny taas tarttui mukaan Ikeasta. Takassa vähän huijaan, kun siellä on vain kynttilä =D

Keittiön hana Oras optima ja välitilan bling bling laatta.

Makuuhuoneen vaatekaapit.Kommentit

  1. Apua, tehän pääsette jo kohta muuttamaan. Hyvä välillä pitää vain ihailupäivä, sitä paitsi suunnittelu ( vaikkakin sitten vaatteiden sijainnin ) On tosi tärkeetä. ;) Kivan näköistä tulee!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti