Kotona

Lauantaina muutettiin suurin osa tavaroista ja päästiin viettämään ensimmäistä yötä uudessa kodissa (ja hyvin nukutti). Nuorempi poika tosin puhuu edelleen raksasta ja saattaahan se itseltäkin lipsahtaa välillä. Muutto sujui yllättävän kivuttomasti, toki sitä oli odottanut niin kovasti. Kiitos vahvojen muuttoapulaisten, minulle jäi rooli kuskata pienempää tavaraa sekä ohjeistaa talolla mitä mihinkin kannettiin.

Tavarat on osittain vielä laatikoissa (lue vierashuoneeseen kasattuna), mutta eiköhän ne viimeistään jouluksi löydä paikkansa :) Eilen jo mietin, että mihin se joulukuusi laitetaan. Sillä kohtahan joulu on jo ovella! =D

Saunakin on jo testattu ja se on mahtava! Rokki soi ja löylyt on vaatimattomasti maailman parhaimmat. Lupaankin tehdä saunasta ja varmaan muistakin huoneista omat postaukset kunhan saan laitettua ne kuvattavaan kuntoon!

Lauantaina on luvassa vielä vuokra-asunnon tyhjentäminen loppuun ja sen siivous. Viikonlopun kohokohtana saadaan meidän ihanat naapurit myös asumaan omaan taloonsa! ❤️ 

Lauantai-iltana oli juhlistettiin kaksin uuta kotia.

Kommentit

  1. Täällä kans jo ajatukset joulussa ja joulukuusen paikassa. :D Me muutetaan näillä näkymin marraskuun lopulla joten perässä tullaan. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti