Taloesittely: eteinen ja wc

Tahti ei päätä huimaa, mutta yritän nyt ryhdistäytyä, että talo tulisi esiteltyäkin joskus. Pikkuhiljaa ollaan saatu verhotangot ja pyyhekoukut yms. paikoilleen. Toivottavasti myös ne verhot pian :)

Tänään kuitenkin esittelyvuoron saa eteinen ja wc, olkaa hyvä.Eteinen pidettiin hyvin pelkistettynä, vanha avainkaappi sopi enemmän kuin hyvin oven viereen ja Ikeasta ostettiin kapea penkki, joka tosin myytiin tv-tason nimellä :) Liukuovikaappeihin ollaan oltu tyytyväisiä ja tilaa vaatteiden säilytykseen tuntuu olevan (ainakin tällä hetkellä) riittävästi.

Wc:n pientä bling blingiä edustaa kattovalaisin, jonka esittelin jo aiemmin täällä. Peilivalon kaverina kattovalo onkin toiminut hyvin ja valoa on riittävästi myös näin naisen näkökulmasta :) Tasolta löysi paikkansa niin Tukholman Design torgetilta keväällä ostettu lasirasia koruille kuin myös aikoinaan lahjaksi saatu Toikan lintu, joka ei ole pitkään aikaan päässyt esille. 

Kommentit

  1. Täytyi tulla kurkkimaan tänne sinunkin blogiin:) Kivan näköistä teillä! Tuo eteisen kapea penkki on kyllä kiva, enkä ole aiemmin edes ajatellut että olisi kiva penkkinä. Olin miettinyt meille samaa kalustetta sohvan viereen sivupöydäksi, mutta nyt luulen et täytyy kokeilla sitä eteiseen penkiksi, sen verran inspiroiduin teidän eteisestä :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti