Aurinkoista äitienpäivää!

Aurinko paistaa äideille ainakin täällä Pirkanmaalla. Sain nukkua aamulla pitkään, valmista aamiaista, ihania kortteja lapsilta ja toivomani aktiivisuusrannekkeen. Kyllä kelpaa nyt katsella montako kaloria kuluu raksalla! :)

Tehtiin myös vähän hankintoja tällä viikolla. Ostettiin lattialaminaatit sekä kiuas ja sen ohjausyksikkö. Täytyy kehua Kodin Terrassa saamaamme palvelua ja kun nyt on menossa Tuplabonuspäivät, niin mies kävi jo maksamassa tilauksen. Kiukaan ohjausyksikkö lähti saman tien mukaan sähkötöitä varten ja muut tavarat saadaan sitten myöhemmin. Ei ihan vielä ole tarve tuolle laminaattimäärälle :) Kysyin vastaavan tarjouksen myös kilpailevan ryhmän rautakaupalta, mutta se oli huomattavasti kalliimpi. 

Lattiaksi valikoitui Upofloor Vitality Diplomat valkoöljytty tammi. Nähtiin tämä lattia myös livenä eräässä taloesittelyssä ja hyvältä näytti. Kodin Terran myyjä kertoi meille, että tuossa laminaatissa on juuri vaihtumassa pontti erilaiseksi ja meille tulee tuota uutta. Mies lukikin sitten netistä, että tuossa vanhassa olisi ollut ongelmaa narinan kanssa...Tiedä sitten minkälainen ero on tuolla vanhalla ja uudella. Lupaan kyllä kertoa kokemuksia syksyllä! 


Upofloor Vitality Diplomat 619


Kiukaaksi otimme Helo Rocherin. Tätä mietimme jo edelliseen kotiin saunaremontin yhteydessä, mutta silloin päädyimme Harvian Kivi kiukaaseen. Erittäin hyvä kiuas oli sekin! Nyt mies sai sitten haluamansa kiukaan :)


Helo Rocher 70 DET

EC50 ohjausyksikkö


Tähän tyyliin kiuas meilläkin tulee ja ehkä myös tuo valaistu kiulu.


Kommentit

Lähetä kommentti