Laattavalinnat

Eilen vietettiin toista kertaa sisustusiltaa Design-talon toimistolla. Paikalla oli väkeä enemmän kuin ensimmäisessä illassa, mutta meillä oli valinnat jo onneksi loppusuoralla. Mukana noissa illoissa on sisustussuunnittelija, jolta ensimmäisellä kerralla kysyimmekin vinkkejä ja neuvoja. Suurin osa valinnoista tehtiin kuitenkin ihan oman maun mukaan. Nyt ne on sitten tehty ja päätökset toivottavasti pitää! :) Tässä laattavalinnat:

Eteisen ja keittiön laatta Concept grigio 45x45 cm. Mielestäni superihana laatta, kun näin livenä.

Wc:n päätyseinälle tulee tämä Italia grey 20x50 cm laatta, muille seinille valkoinen Traffic white.

Wc:n lattian laatta Concept greige 10x10 cm. Ruskeampi kuvassa kuin mitä oikeasti. 

Keittiön välitilan laatta Neogeo pixel 25x60 cm.

Kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen lattialaatta Concept bianco 10x10 cm. 

Pesuhuoneen päätyseinään Casablanca grigio 25x38, muille seinille Branco matta valkoinen 25x40.

Tiivistettynä siis paljon valkoista, vaaleanharmaata, ruskeanharmaata ja vähän lisää harmaata :) No, lastenhuoneissa revitellään sitten väreillä! Niistä myöhemmin oma postaus luvassa ;)


Kommentit

 1. Aivan ihana tuo ylin laatta, kiva kun on pinnassa eloa. Hyvin sopii kaikki laatat yhteen, neutraalit värit on ihan hyvä valinta tuollaisissa hankalasti vaihdettavissa olevissa pinnoissa. :) Mites on lähtenyt raksaaminen käyntiin? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti :) Olen kyllä tyytyväinen laattoihin, vaikka ehkä ovatkin sellaisia varmoja valintoja. Aika vähän on tullut itse vielä raksalla pyörittyä, mies on siellä käynyt raivailemassa pari kertaa. Sitten kun alkaa sisähommat, niin siivottavaa riittää varmasti minullekin! Ja loppukesästä on vasta vuorossa meidän omat hommat eli lattiat ja sauna. Ei tätä rankaksi voi sanoa, mutta meille sopiva tapa rakentaa! :)

  VastaaPoista
 3. Lisäsin sinut omalle raksa-aikaiselle blogilistalleni. Tervetuloa poikkemaan.

  Näitä valintoja kohta meilläkin aletaan tekemään.

  VastaaPoista
 4. Hei, kiva kun löysit blogiini! Täytyypä tulla kurkkailemaan teillekin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti