Tontista raksaksi

Päästiin nyt illalla ihan kaksin miehen kanssa käymään talolla (kiitos appiukko). Aamun jälkeen oli tapahtunut paljon, tontille oli ilmestynyt meidän talo! Oli se vaan hienoa tallustella torpan sisällä ensimmäistä kertaa. Ihan ei vielä yöksi voinut jäädä, olisi saattanut hieman viileä tulla :) Kotimatkalla mies sitten totesi, että nyt täytyy opetella sanomaan raksa eikä enää pelkkä tontti!


Kommentit

 1. Hienolta näyttää! Kohta voikin alkaa harjoittelemaan kodiksi kutsumista. ;)

  VastaaPoista
 2. Muistan tuon tunteen, se on oikeasti huikea fiilis. Ja sitten se seuraava etappi joka nostaa lähes kyyneleet silmiin on muutto omaan uuteen kotiin. Ja sitten saattekin opetella kutsumaan raksaa kodiksi. Meillä sen sanominen on ottanut oman aikansa, niin paljon aikaa raksalla tuli vietettyä että toistoa on tullut harjoitettua. Hienoa ja onnea talosta :)

  VastaaPoista
 3. Aivan varmasti on tippa linssissä kunhan päästään muuttamaan :) Nyt se tuntuu vielä kaukaiselta, vaikka aikaa siihen on oikeasti vain 5 kk!

  VastaaPoista
 4. Tuo oli kyllä mieleen painunut hetki, kun talo ilmestyi tontille ja katto saatiin päälle. Hyvältä näyttää! Nopeasti asiat etenee ja kohta tosiaan pääsette jo opettelemaan koti-sanaa :) Meillä tosin mies kutsuu edelleen usein raksaa tontiksi ja ollaan kuitenkin jo aika pitkällä (käy vaikka vilkaisemassa blogistani ;) Mutta ehkä hän haluaa jättää yhden turhan vaiheen opettelun väliin ja siirtyä suoraan sitten siihen kotiin :D

  VastaaPoista
 5. Kävin kurkkaamassa ja jään seuraamaan blogiasi. Hienolta näyttää teidän talo, tsemppiä rakentamiseen! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti